Onze diensten


Onze merken

Onze merken

Bij garage Debersaques bieden we alle automerken aan en bent u ook welkom met eender welk merk of model. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra en Škoda. Ons Bosch Car Service label zorgt ervoor dat we ook een ruime kennis hebben van andere automerken.

Ontdek onze merken

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling online: voer uw autogegevens in en ontdek de waarde van uw auto. Wij sturen u een definitieve verkoopprijs op per e-mail. Geen geautomatiseerde waardebepalingen maar kwalitatieve en reële waardes.

Gratis auto taxatie in slechts één stap

Onderhoud van uw wagen

Onderhoud van uw wagen

Als erkend Bosch Car Service partner staan we graag in voor het onderhoud en de herstelling van uw wagen. Alle merken zijn bij ons welkom. Als Bosch Car Service kunnen we snel en gemakkelijk aan alle benodigde onderdelen komen. Wie zijn auto bij ons binnenbrengt kan gebruikmaken van onze gratis leenfietsen of een vervangwagen huren. 

Boek uw afspraak
(Winter)banden

(Winter)banden

U draagt toch ook geen sandalen in de winter? Het voorzien van de juiste banden in winter en zomer is van groot belang voor uw auto én uw eigen veiligheid. Bij ons kan u terecht voor het wisselen van uw banden, maar ook de aanschaf van een nieuwe set. In ons bandenhotel kan u de banden waar u niet mee rijdt voordelig stockeren.

Ontdek alles over (winter)banden(wissel)

Keuring van uw auto

Keuring van uw auto

Gaat u binnenkort naar de keuring met uw wagen? Kom eerst bij ons langs en wij zorgen voor een grondig nazicht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan in de keuring en zal u ook niet meerdere keren langs moeten gaan. Staat u liever niet zelf aan te schuiven? Dan gaan wij voor u met uw auto naar de keuring.

Bekijk meer

Schade aan uw autoruiten

Schade aan uw autoruiten

Heeft u schade opgelopen aan uw autoruit? We herstellen niet alleen sterretjes of barsten, maar kunnen ook de ruit vervangen als het nodig is. Als Bosch Car Service kan u met elke wagen bij ons terecht. Daarnaast plaatsen we ook zonnebanden op uw voorruit of kunnen we uw ramen tinten/verdonkeren.

Lees meer

Carrosserie en velgschade

Carrosserie en velgschade

Voor carrosserie en herstellingen werken we uitsluitend met erkende onderaannemers als partners. Wij zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Elk type velg kunnen we ook laten herstellen en - indien u dit wenst – in een andere kleur laten spuiten.

Ontdek meer

Financiering

Financiering

We bieden u de mogelijkheid tot het aangaan van een krediet of “ballon” krediet voor het aanschaffen van een wagen of het bekostigen van een grote herstelling. Daarnaast zijn er ook verschillende leasingformules mogelijk via ARVAL.

Bekijk de mogelijkheden

Car detailing en reconditionering

Car detailing en reconditionering

Uw auto er weer als nieuw uit laten zien? Dat kan met onze reconditionering service. Hierin bieden we verschillende pakketten aan om uw wagen grondig op te poetsen. Voor zaken als polijsten, extractie reiniging, ozon behandeling, waxen, coaten en meer kan u bij ons terecht.

Meer informatie

Elektrisch aanbod

Elektrisch aanbod

Bij Debersaques gaan we mee met de trends en maken we ons klaar voor de toekomst. Dat wil zeggen dat we in ons aanbod ook elektrisch, plug-in hybride en mild hybride wagens aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om met één van deze modellen bij ons langs te komen voor onderhoud of herstellingen.

Ontdek alles over ons elektrisch aanbod

Fabrieksgarantie met Bosch Car Service

Fabrieksgarantie met Bosch Car Service

Als Bosch Car Service maken wij deel uit van ’s werelds grootste merkonafhankelijk garagenetwerk. Dit zorgt ervoor dat wij alles kunnen aanbieden wat uw voertuig nodig heeft, welk merk of model het ook is. Daarenboven erkennen alle autoconstructeurs onze werkplaatsen en garanderen wij op deze manier 100% behoud van uw fabriekswaarborg.