Over ons


Ons bedrijf

Garage Debersaques is sinds 1962 gevestigd in Destelbergen. Met meer dan 60 jaar ervaring in de automobiel sector start de 3e generatie van dit familiebedrijf met een nieuw verhaal. Uit de jarenlange ervaring ontstond namelijk een nieuw concept in 2022 onder de vorm van een Bosch Car Service.

De twee vennoten Stef Willems en Maxime Debersaques leggen niet alleen de focus op een uitstekende service, maar ook op de aan- en verkoop van jonge occasie- en bijna nieuwe stockwagens. Enkel auto’s met een gekende historiek en die ongeval vrij zijn komen in aanmerking. 

Een derde focus ligt op de veranderende mobiliteit en een toekomstgerichte visie. Vandaar ook de keuze voor House of Mobility als vennootschapsnaam, om zich te wapenen en klaar te maken voor de komst van nieuwe mobiliteit.

Ondanks het nieuwe Bosch Car Service logo, verandert er niks aan de service van voorheen. Een transparante werking zonder verborgen kosten blijft een belangrijke pijler van het duo. Zonder grote structuren, kunnen beide vennoten u zelfs een betere prijs-kwaliteitverhouding aanbieden dan officiële garages. 

Daarnaast zal dit hechte familiebedrijf elke klant als deel van de familie beschouwen. U wordt op een eerlijke, persoonlijke en kwaliteitsvolle manier geholpen zodat u altijd tevreden bij ons vertrekt met uw wagen.

Tot binnenkort!

Ontdek ons aanbod